Vogelwering

Hoewel het misschien leuk en huiselijk lijkt, kan het een groot probleem worden wanneer vogels zich onder uw pannen begeven om daar een nestje te bouwen.

Zij beschadigen namelijk het isolatiemateriaal, kunnen zorgen dat uw pannen losraken en kunnen bovendien lekkage veroorzaken en de houtconstructie of zelfs het leidingwerk aantasten. Bovendien kunt u onder uw dak veel geluidsoverlast ervaren. Als zij zich in uw schoorsteen nestelen kan dit zelfs brand tot gevolg hebben.

Gratis & geheel vrijblijvend!

Offerte aanvragen

✓ Al meer dan 500 opgeloste dakproblemen

Wij nemen binnen één werkdag contact met u op om een passende oplossing aan te bieden.

Direct contact? Bel: 06 4182 5503

Z

Maatwerkspecialist

Wij zijn uw partner en adviseur bij maatwerkprojecten welke extra aandacht verdienen.

Z

Vakmanschap garantie

Al onze medewerkers zijn specialist in hun vakgebied en gebruiken de modernste technieken voor het beste resultaat. 

Z

Een eerlijke prijs

Besparen op onze materialen en gereedschap doen we niet. We gebruiken daarom uitsluitend A-kwaliteit materialen voor een eerlijke prijs. 

Hoe komen vogels onder uw dak terecht?

Vogels zoeken vaak naar een plek waar ze droog, warm en veilig voor roofdieren een nestje kunnen bouwen. Wij vinden dat fantastisch, maar wel gewoon in een nestkastje. Wat helaas vaak gebeurt is dat vogels hiervoor onder uw pannen nestelen. Zij komen dan binnen door onder de onderste pannenlaag door te kruipen, en maken vervolgens gebruik van de ruimte in uw pannen en zachtheid van uw isolatiemateriaal om dieper in uw dak door te dringen.

Hoe gaan wij te werk?

Als er al een nest onder uw pannen zit, kunnen we dat eenvoudig verwijderen. We:

  • lokaliseren het nest
  • tillen de pannen op
  • halen het nest weg en maken het schoon
  • repareren of vervangen beschadigd isolatiemateriaal
  • herbevestigen de pannen

Vaak is het vrij makkelijk vast te stellen dat er vogels onder uw pannen nestelen, bijvoorbeeld tijdens een gratis dakinspectie, maar ook gewoon omdat u een krasserig geluid hoort. Ook is het heel eenvoudig om dit te voorkomen.

dakdekker

Hoe zorgen we dat dit niet gebeurt?

Wij gebruiken speciale dakvoetprofielen die de opening onder de onderste laag van uw dak afsluiten. Wij brengen deze diervriendelijke strips aan waardoorvogels het dak niet meer onder kunnen. Het dak blijft er vanaf de straat mooi uit zien en vogels kunnen zich niet bezeren. Vogels in uw schoorsteen voorkomen we door een goede kap te plaatsen, tijdens bijvoorbeeld een schoorsteenreparatie.

Bel direct: 06 4182 5503

We staan u graag persoonlijk te woord!

Onze Activiteiten

Platte daken

Voor iedereen die optimaal wilt genieten in hun eigen woning of tuin. Van ontwerp tot realisatie kunt u onze adviseurs inschakelen voor uw eigen relaxplek.

Pannendaken

Renovatie en onderhoud is ons vak. Voor zowel gevels, daken, overkappingen en kozijnen bent u bij ons aan het juiste adres voor kwaliteitswerk.

Daklekkageservice

Onze dakwerkzaamheden bestaan uit controle, reparatie en renovatie. Ons team met ervaren dakdekkers is gespecialiseerd in het oplossen van daklekkages aan hellende en platte daken.

Gratis & geheel vrijblijvend!

Offerte aanvragen

✓ Al meer dan 500 opgeloste dakproblemen

Wij nemen binnen één werkdag contact met u op om een passende oplossing aan te bieden.

We werken landelijk

Bel direct: +31(0)6 4182 5503

We staan u graag persoonlijk te woord!

Maatwerk bij Coppens Dakwerken

Wij vertalen uw wensen en eisen naar een mooi staaltje vakmanschap, precies op maat en u ontvangt vooraf een vrijblijvende offerte zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

9

Kwaliteitsgarantie

Op al onze werkzaamheden geven we een passende garantie naast de standaard fabrieksgarantie op het materiaal. Hiervoor werken we alleen met A-Kwaliteit materialen.

9

Allround Dakdekkersbedrijf

Ons team bestaan uit een gezonde mix van jong talent en ervaring met elk hun eigen specialisme. Geen klus is ons te gek.

9

Dakspecialist

Voor dakwerkzaamheden hebben we een speciaal dakdekkersteam welke zich alleen bezig houd met dakrenovatie en onderhoud. Dit team heeft ervaring met werken op hoogte.

We gaan voor een prettige samenwerking

We gaan voor 100% klanttevredenheid!

Een tevreden klant is voor ons zeer belangrijk. Daarom hechten wij veel waarde aan de reviews die geplaatst worden op bijvoorbeeld Google. Wij zijn trots op onze service en klanttevredenheid en zijn er van overtuigd dat wij deze status te danken hebben aan onze transparante en duidelijke manier van zaken doen!

Natuurlijk is een hoge klanttevredenheid niet ons hoofddoel, dat is namelijk renovatiewerk! Maar we willen wel dat u, als klant, een tevreden gevoel aan ons overhoud en ons aanbeveelt aan vrienden, kennissen en familie: Mond-op-mond reclame is volgens ons nog steeds de beste reclame.

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op.