PVC Dakbedekking

PVC wordt gebruikt als dakbedekking en het is gemaakt van kunststof. Men gebruikt het vooral bij het bedekken van een plat dak. Dit zijn rollen die worden uitgerold op het platte dak.. Vervolgens wordt de dakbedekking op het plat dak op maat gesneden. Als u op zoek bent naar een vakman die u kan helpen bij het repareren of plaatsen van PVC dakbedekking zit u goed bij ons!

Contactformulier

13 + 13 =

Z

Maatwerkspecialist

Wij zijn uw partner en adviseur bij maatwerkprojecten welke extra aandacht verdienen.

Z

Vakmanschap garantie

Al onze medewerkers zijn specialist in hun vakgebied en gebruiken de modernste technieken voor het beste resultaat. 

Z

Een eerlijke prijs

Besparen op onze materialen en gereedschap doen we niet. We gebruiken daarom uitsluitend A-kwaliteit materialen voor een eerlijke prijs. 

Voordelen en nadelen

Het gebruik van PVC dakbedekking heeft een aantal voordelen. Zo is het waterbestendig, Uv-bestendig, en heeft het weinig onderhoud nodig. Ook is PVC zeer duurzaam omdat het milieuvriendelijk en recyclebaar is. De gemiddelde levensduur van PVC als dakbedekking is 20 tot 30 jaar. Als de dakbedekking dikker is aangebracht op het dak, gaat deze langer mee., hoe langer de levensduur.

De dakbedekking is verkrijgbaar in vele kleuren, het is bovendien relatief goedkoop in vergelijking met andere soorten dakbedekking. PVC is goed bestand tegen chemicaliën. Het kan wel worden aangetast bij gebruik van andere organische oplosmiddelen, zoals bitumen. Het is daarom niet mogelijk om PVC aan te brengen op een ondergrond van bitumen of polystyreen. Er moet altijd een scheidingslaag tussen zitten. Onderhoud aan een plat dak van PVC is regelmatig nodig. Daarnaast is het aanbrengen zeer arbeidsintensief.

Hoe gaan wij te werk?

Omdat het een arbeidsintensief en nauwkeurig proces is om PVC dakbedekking aan te brengen, kunt u ons inschakelen voor een professioneel resultaat waar u jaren lang plezier van zult hebben. Het is belangrijk dat de kunststof nauwkeurig en vakkundig op het dak wordt aangebracht. Als u het zelf nog nooit eerder gedaan heeft, is het een lastig karwei. De rollen kunststof moeten namelijk erg secuur en netjes op het plat dak worden gelegd. Bovendien moet de kunststof worden gelijmd. Bij het lijmen is veel kunde en geduld nodig, omdat alles goed en gelijk over het dak moet worden verdeeld. Na het lijmen moet de kunststof minstens 45 minuten verzwaard worden aangedrukt. Onze dakdekkers zijn is ervaren en daardoor zal het aanbrengen van de dakbedekking ook sneller klaar zijn. Verder bent u verzekerd dat onze dakdekkers het plaatsen en lijmen op de juiste manier doen.

Bel direct: 06 4182 5503

We staan u graag persoonlijk te woord!

Onze Activiteiten

Platte daken

Voor iedereen die optimaal wilt genieten in hun eigen woning of tuin. Van ontwerp tot realisatie kunt u onze adviseurs inschakelen voor uw eigen relaxplek.

Pannendaken

Renovatie en onderhoud is ons vak. Voor zowel gevels, daken, overkappingen en kozijnen bent u bij ons aan het juiste adres voor kwaliteitswerk.

Daklekkageservice

Onze dakwerkzaamheden bestaan uit controle, reparatie en renovatie. Ons team met ervaren dakdekkers is gespecialiseerd in het oplossen van daklekkages aan hellende en platte daken.

Gratis & geheel vrijblijvend!

Offerte aanvragen

✓ Al meer dan 500 opgeloste dakproblemen

Wij nemen binnen één werkdag contact met u op om een passende oplossing aan te bieden.

We werken landelijk

Bel direct: +31(0)6 4182 5503

We staan u graag persoonlijk te woord!

Maatwerk bij Coppens Dakwerken

Wij vertalen uw wensen en eisen naar een mooi staaltje vakmanschap, precies op maat en u ontvangt vooraf een vrijblijvende offerte zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

9

Kwaliteitsgarantie

Op al onze werkzaamheden geven we een passende garantie naast de standaard fabrieksgarantie op het materiaal. Hiervoor werken we alleen met A-Kwaliteit materialen.

9

Allround Dakdekkersbedrijf

Ons team bestaan uit een gezonde mix van jong talent en ervaring met elk hun eigen specialisme. Geen klus is ons te gek.

9

Dakspecialist

Voor dakwerkzaamheden hebben we een speciaal dakdekkersteam welke zich alleen bezig houd met dakrenovatie en onderhoud. Dit team heeft ervaring met werken op hoogte.

We gaan voor een prettige samenwerking

We gaan voor 100% klanttevredenheid!

Een tevreden klant is voor ons zeer belangrijk. Daarom hechten wij veel waarde aan de reviews die geplaatst worden op bijvoorbeeld Google. Wij zijn trots op onze service en klanttevredenheid en zijn er van overtuigd dat wij deze status te danken hebben aan onze transparante en duidelijke manier van zaken doen!

Natuurlijk is een hoge klanttevredenheid niet ons hoofddoel, dat is namelijk renovatiewerk! Maar we willen wel dat u, als klant, een tevreden gevoel aan ons overhoud en ons aanbeveelt aan vrienden, kennissen en familie: Mond-op-mond reclame is volgens ons nog steeds de beste reclame.

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op.