Platte Daken

Platte daken hebben regelmatig onderhoud nodig voor een lange levensduur. De meeste platte daken hebben een bitumen dakbedekking, wat een zeer sterk en betrouwbaar materiaal is. Het kan goed tegen verschillende weersinvloeden en ook kan het grote (wind)krachten verdragen. EPDM en PVC dakbedekking zijn ook zeer veel gebruikte en betrouwbare alternatieve dakbedekkingen. Als een plat dak regelmatig wordt onderhouden dan kan het dak ongeveer 20 tot 30 jaar meegaan. Wij zijn uw ervaren dakdekkersbedrijf en kunnen het onderhoud aan uw platte dak uitvoeren.

Klanten beoordelen ons met 5/5 sterren via Google ★★★★★

Gratis & geheel vrijblijvend!

Offerte aanvragen

✓ Al meer dan 500 opgeloste dakproblemen

Wij nemen binnen één werkdag contact met u op om een passende oplossing aan te bieden.

Direct contact? Bel: 06 4182 5503

Z

Maatwerkspecialist

Wij zijn uw partner en adviseur bij maatwerkprojecten welke extra aandacht verdienen.

Z

Vakmanschap garantie

Al onze medewerkers zijn specialist in hun vakgebied en gebruiken de modernste technieken voor het beste resultaat. 

Z

Een eerlijke prijs

Besparen op onze materialen en gereedschap doen we niet. We gebruiken daarom uitsluitend A-kwaliteit materialen voor een eerlijke prijs. 

Onderhoud plat dak

Een plat dak vergt meestal wel wat meer onderhoud dan bijvoorbeeld een schuin dak: dit komt omdat bladeren, water en vuil niet zo makkelijk naar beneden gaat en op het dak blijft liggen. Daarom is het belangrijk om een plat dak regelmatig schoon te maken en om de afvoeren te reinigen. Het is aan te bevelen om het platte dak minimaal een keer en het liefst twee keer per jaar te inspecteren, omdat een plat dak over het algemeen kwetsbaarder is. Het beste is om dit te doen in het voor- en najaar. In de zomer kan Bitumen namelijk erg hard worden waardoor het snel kan versplinteren en in de zomer wordt het zacht waardoor het dak ook kan beschadigen.

Als u wilt weten wat de beste tijd is om uw platte dak te laten repareren kunt u hiervoor altijd contact met ons opnemen. Wij geven u hierover advies en helpen met onderhoud dat u niet zelf uit kunt voeren, zoals kleine reparaties. Wij hebben een ruime ervaring opgebouwd in onderhouden, repareren en vernieuwen van verschillende soorten dakbedekking, waaronder platte daken. U bent bij ons dus aan het goede adres.

Lekkage plat dak

De dakranden moeten bij een inspectie van een plat dak ook goed worden gecontroleerd, omdat deze het meest te lijden hebben door weer en wind. Het is daarom een belangrijk punt van aandacht. Als er kleine beschadigingen en scheuren aanwezig zijn dan is een reparatie nodig.

Hetzelfde geldt uiteraard voor lekkages. Overigens is een lekkage vaak niet zo eenvoudig terug te herleiden op een plat dak. Het water kan namelijk ver van het eigenlijke lek terecht komen, en stroomt op een plat dak alle richtingen op. Door jarenlange ervaring met platte daken is het voor ons echter eenvoudig om de risicoplek aan te wijzen en om een lek snel te vinden. Als reparatie nog mogelijk is, kan het probleem snel verholpen worden. Bij veel schade door het lek, of gewoon door ouderdom, kan voor een plat dak gelden dat onderhoud en reparatie niet voldoende is, en is vernieuwing van het dak aan de orde.  Dit wordt in overleg met u als klant gedaan.

Bel direct: 06 4182 5503

We staan u graag persoonlijk te woord!

Onze Activiteiten

Platte daken

Voor iedereen die optimaal wilt genieten in hun eigen woning of tuin. Van ontwerp tot realisatie kunt u onze adviseurs inschakelen voor uw eigen relaxplek.

Pannendaken

Renovatie en onderhoud is ons vak. Voor zowel gevels, daken, overkappingen en kozijnen bent u bij ons aan het juiste adres voor kwaliteitswerk.

Daklekkageservice

Onze dakwerkzaamheden bestaan uit controle, reparatie en renovatie. Ons team met ervaren dakdekkers is gespecialiseerd in het oplossen van daklekkages aan hellende en platte daken.

Gratis & geheel vrijblijvend!

Offerte aanvragen

✓ Al meer dan 500 opgeloste dakproblemen

Wij nemen binnen één werkdag contact met u op om een passende oplossing aan te bieden.

We werken landelijk

Bel direct: +31(0)6 4182 5503

We staan u graag persoonlijk te woord!

Maatwerk bij Coppens Dakwerken

Wij vertalen uw wensen en eisen naar een mooi staaltje vakmanschap, precies op maat en u ontvangt vooraf een vrijblijvende offerte zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

9

Kwaliteitsgarantie

Op al onze werkzaamheden geven we een passende garantie naast de standaard fabrieksgarantie op het materiaal. Hiervoor werken we alleen met A-Kwaliteit materialen.

9

Allround Dakdekkersbedrijf

Ons team bestaan uit een gezonde mix van jong talent en ervaring met elk hun eigen specialisme. Geen klus is ons te gek.

9

Dakspecialist

Voor dakwerkzaamheden hebben we een speciaal dakdekkersteam welke zich alleen bezig houd met dakrenovatie en onderhoud. Dit team heeft ervaring met werken op hoogte.

We gaan voor een prettige samenwerking

We gaan voor 100% klanttevredenheid!

Een tevreden klant is voor ons zeer belangrijk. Daarom hechten wij veel waarde aan de reviews die geplaatst worden op bijvoorbeeld Google. Wij zijn trots op onze service en klanttevredenheid en zijn er van overtuigd dat wij deze status te danken hebben aan onze transparante en duidelijke manier van zaken doen!

Natuurlijk is een hoge klanttevredenheid niet ons hoofddoel, dat is namelijk renovatiewerk! Maar we willen wel dat u, als klant, een tevreden gevoel aan ons overhoud en ons aanbeveelt aan vrienden, kennissen en familie: Mond-op-mond reclame is volgens ons nog steeds de beste reclame.

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op.