Nokvorst Reparatie

De nokvorst is het hoofdpunt van het dak. Deze heeft te maken met allerlei weersomstandigheden en het is belangrijk om de nokvorst daarom goed en tijdig te onderhouden en te controleren of deze nog goed vast zit. Als een nokvorst goed onderhouden wordt, kunt u de kans op schade aanzienlijk verkleinen.

De nokvorst kan los komen te zitten omdat cement niet zo goed bestand is tegen water en vorst. Ook kunnen er scheuren in het cement komen te zitten. Er is dan kans op lekkage en vochtschade. Als u door ons dakdekkersbedrijf een gratis dakinspectie laat uitvoeren kan de kwaliteit van de nokvorsten ook worden gecontroleerd. Wij geven deskundig advies en kunt door ons een nokvorstrenovatie laten uitvoeren. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies welk onderhoud nodig is.

Gratis & geheel vrijblijvend!

Offerte aanvragen

✓ Al meer dan 500 opgeloste dakproblemen

Wij nemen binnen één werkdag contact met u op om een passende oplossing aan te bieden.

Direct contact? Bel: 06 4182 5503

Z

Maatwerkspecialist

Wij zijn uw partner en adviseur bij maatwerkprojecten welke extra aandacht verdienen.

Z

Vakmanschap garantie

Al onze medewerkers zijn specialist in hun vakgebied en gebruiken de modernste technieken voor het beste resultaat. 

Z

Een eerlijke prijs

Besparen op onze materialen en gereedschap doen we niet. We gebruiken daarom uitsluitend A-kwaliteit materialen voor een eerlijke prijs. 

Aansmeren met Flexim

Nokvorsten kunnen alleen worden gerenoveerd als deze nog intact zijn. Als ze zodanig zijn beschadigd dat ze niet meer gerepareerd kunnen worden, dan wordt geadviseerd om de nokvorsten te vervangen. Tegenwoordig worden nokvorsten gemaakt met flexibele kunststof of dakmortel dat beter geschikt materiaal is. Dit komt omdat het flexibeler is en kan meebewegen waardoor scheuren of gaten in de nokvorst worden voorkomen. Wij maken gebruik van Flexim dakmortel. Dat is een flexibel hechtmiddel waardoor het beter bestand is tegen weersinvloeden en u geen last zult krijgen van lekkage.

Renoveren met ruiterrol

Ook zijn er open noksystemen. Dit zijn noksystemen met een nokband ofwel ruiterrol. Deze zijn zonder cement of dakmortel gemaakt. De nokband kan na een bepaalde tijd versleten raken en gaan lekken. U kunt gebruik maken van onze diensten om de nokband te vervangen en een nieuwe nokband te plaatsen.

Indien u last heeft van vochtschade en de nokvorst moet worden gerenoveerd kunt u contact met ons opnemen voor een nokvorstreparatie. De nokpannen worden dan opnieuw vastgezet met gebruik van kunststof dakmortel. Dit gaat langer mee omdat het beter bestand is tegen weersomstandigheden. Voordat de nokvorst wordt gerenoveerd wordt deze eerst gereinigd. dakdekkers zijn vakkundige specialisten waardoor u verzekerd bent van een professioneel resultaat.

Bel direct: 06 4182 5503

We staan u graag persoonlijk te woord!

Onze Activiteiten

Platte daken

Voor iedereen die optimaal wilt genieten in hun eigen woning of tuin. Van ontwerp tot realisatie kunt u onze adviseurs inschakelen voor uw eigen relaxplek.

Pannendaken

Renovatie en onderhoud is ons vak. Voor zowel gevels, daken, overkappingen en kozijnen bent u bij ons aan het juiste adres voor kwaliteitswerk.

Daklekkageservice

Onze dakwerkzaamheden bestaan uit controle, reparatie en renovatie. Ons team met ervaren dakdekkers is gespecialiseerd in het oplossen van daklekkages aan hellende en platte daken.

Gratis & geheel vrijblijvend!

Offerte aanvragen

✓ Al meer dan 500 opgeloste dakproblemen

Wij nemen binnen één werkdag contact met u op om een passende oplossing aan te bieden.

We werken landelijk

Bel direct: +31(0)6 4182 5503

We staan u graag persoonlijk te woord!

Maatwerk bij Coppens Dakwerken

Wij vertalen uw wensen en eisen naar een mooi staaltje vakmanschap, precies op maat en u ontvangt vooraf een vrijblijvende offerte zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

9

Kwaliteitsgarantie

Op al onze werkzaamheden geven we een passende garantie naast de standaard fabrieksgarantie op het materiaal. Hiervoor werken we alleen met A-Kwaliteit materialen.

9

Allround Dakdekkersbedrijf

Ons team bestaan uit een gezonde mix van jong talent en ervaring met elk hun eigen specialisme. Geen klus is ons te gek.

9

Dakspecialist

Voor dakwerkzaamheden hebben we een speciaal dakdekkersteam welke zich alleen bezig houd met dakrenovatie en onderhoud. Dit team heeft ervaring met werken op hoogte.

We gaan voor een prettige samenwerking

We gaan voor 100% klanttevredenheid!

Een tevreden klant is voor ons zeer belangrijk. Daarom hechten wij veel waarde aan de reviews die geplaatst worden op bijvoorbeeld Google. Wij zijn trots op onze service en klanttevredenheid en zijn er van overtuigd dat wij deze status te danken hebben aan onze transparante en duidelijke manier van zaken doen!

Natuurlijk is een hoge klanttevredenheid niet ons hoofddoel, dat is namelijk renovatiewerk! Maar we willen wel dat u, als klant, een tevreden gevoel aan ons overhoud en ons aanbeveelt aan vrienden, kennissen en familie: Mond-op-mond reclame is volgens ons nog steeds de beste reclame.

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op.