Gratis Dakinspectie

Heeft u last van lekkage, zien uw dakpannen of dakbedekking er niet meer goed uit, of is er al een tijdje geen onderhoud aan uw dak uitgevoerd? Dan is het heel goed mogelijk dat uw dak aan onderhoud toe is. Onderhoud van uw dak is van essentieel belang voor een goede kwaliteit en lange levensduur, als bijvoorbeeld een daklekkage onopgemerkt blijft dan kan dit enorme problemen veroorzaken op uw dakbeschot.

Dit kan onder andere zorgen voor problemen zoals:

  • Aantasten van houtwerk
  • Aantasten van dakpannen
  • Aantasten van Isolatiemateriaal
  • Schimmel op het plafond of binnenmuren

Als een klein probleem niet op tijd opgemerkt wordt kan dit na verloop van tijd enorme schade veroorzaken voor uw dak- en dus uw huis. Ervaring leert ons dat vooral bij dakwerken voorkomen beter is dan genezen

Gratis dakinspectie aanvragen

✓ Al meer dan 500 opgeloste dakproblemen

Wij nemen binnen één werkdag contact met u op om een passende oplossing aan te bieden.

Z

Maatwerkspecialist

Wij zijn uw partner en adviseur bij maatwerkprojecten welke extra aandacht verdienen.

Z

Vakmanschap garantie

Al onze medewerkers zijn specialist in hun vakgebied en gebruiken de modernste technieken voor het beste resultaat. 

Z

Een eerlijke prijs

Besparen op onze materialen en gereedschap doen we niet. We gebruiken daarom uitsluitend A-kwaliteit materialen voor een eerlijke prijs. 

Laat nu tijdelijk gratis de staat van uw dak controleren

Bent u van plan om binnenkort een dakinspectie uit te laten voeren? Pak dan nu je kans! Wij bieden nu geheel vrijblijvend een gratis dakinspectie aan. Op basis van deze inspectie zullen wij u eerlijk advies geven over de staat van uw dak en eventueel benodigd onderhoud, zonder kleine lettertjes of verplichtingen.  Bij ons zit u nergens aan vast, wij geven enkel professioneel advies over het onderhoud van uw dak. Nadat wij dit hebben gedaan is het aan u om te beslissen wat er gaat gebeuren. Natuurlijk bieden we onze dakdekkersdiensten graag aan.

We raden u aan om uw dak jaarlijks te laten controleren door professionele vaklieden. Bijna alle problemen kunnen voorkomen worden door periodieke dakinspectie. Bovendien kost het u niks en zit u nergens aan vast.

Waarom een gratis dakinspectie inplannen

Onze experts controleren met moderne apparatuur alle plekken op uw dak waar wij de meeste  problemen zien ontstaan, denk onder andere aan:

  • Dakgoten
  • Dakpannen
  • Schoorstenen
  • Zink/houtwerk
  • Dakleer

Problemen die niet direct gezien of opgemerkt worden kunnen na verloop van tijd langzamerhand erger worden, dit kan veel schade veroorzaken. Een gratis dakinspectie is dus een zeer goede manier om dit te voorkomen. Wij maken geheel vrijblijvend een rapport op over uw dak en u zit bij ons nergens aan vast!

Neem direct contact op wanneer u deze symptomen ziet

Scheuren, barsten, mos of algen in of op uw dakpannen is een slecht teken, hier kan namelijk vocht in gaan zitten wat in de winter opvriest. Uw dakpannen breken dan sneller af omdat de toplaag loslaat van uw dakpannen. Ook is het door isolatie lastig om een lekkage afkomstig van het dak op.

Bel direct: 06 4182 5503

We staan u graag persoonlijk te woord!

Onze Activiteiten

Platte daken

Voor iedereen die optimaal wilt genieten in hun eigen woning of tuin. Van ontwerp tot realisatie kunt u onze adviseurs inschakelen voor uw eigen relaxplek.

Pannendaken

Renovatie en onderhoud is ons vak. Voor zowel gevels, daken, overkappingen en kozijnen bent u bij ons aan het juiste adres voor kwaliteitswerk.

Daklekkageservice

Onze dakwerkzaamheden bestaan uit controle, reparatie en renovatie. Ons team met ervaren dakdekkers is gespecialiseerd in het oplossen van daklekkages aan hellende en platte daken.

Gratis & geheel vrijblijvend!

Offerte aanvragen

✓ Al meer dan 500 opgeloste dakproblemen

Wij nemen binnen één werkdag contact met u op om een passende oplossing aan te bieden.

We werken landelijk

Bel direct: +31(0)6 4182 5503

We staan u graag persoonlijk te woord!

Maatwerk bij Coppens Dakwerken

Wij vertalen uw wensen en eisen naar een mooi staaltje vakmanschap, precies op maat en u ontvangt vooraf een vrijblijvende offerte zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

9

Kwaliteitsgarantie

Op al onze werkzaamheden geven we een passende garantie naast de standaard fabrieksgarantie op het materiaal. Hiervoor werken we alleen met A-Kwaliteit materialen.

9

Allround Dakdekkersbedrijf

Ons team bestaan uit een gezonde mix van jong talent en ervaring met elk hun eigen specialisme. Geen klus is ons te gek.

9

Dakspecialist

Voor dakwerkzaamheden hebben we een speciaal dakdekkersteam welke zich alleen bezig houd met dakrenovatie en onderhoud. Dit team heeft ervaring met werken op hoogte.

We gaan voor een prettige samenwerking

We gaan voor 100% klanttevredenheid!

Een tevreden klant is voor ons zeer belangrijk. Daarom hechten wij veel waarde aan de reviews die geplaatst worden op bijvoorbeeld Google. Wij zijn trots op onze service en klanttevredenheid en zijn er van overtuigd dat wij deze status te danken hebben aan onze transparante en duidelijke manier van zaken doen!

Natuurlijk is een hoge klanttevredenheid niet ons hoofddoel, dat is namelijk renovatiewerk! Maar we willen wel dat u, als klant, een tevreden gevoel aan ons overhoud en ons aanbeveelt aan vrienden, kennissen en familie: Mond-op-mond reclame is volgens ons nog steeds de beste reclame.

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op.