Dakreparatie

Als u een verouderd dak of oudere dakpannen op uw huis heeft, is er een verhoogd risico op een daklekkage. Het is belangrijk om uw dak en woning te beschermen tegen waterschade. Meestal is het niet nodig om een compleet nieuw dak te laten leggen. Vaak is het voldoende om tijdig een dakinspectie en dakrenovatie te doen. Dit voorkomt veel problemen en het zorgt ervoor dat u beschermt bent tegen waterschade binnen in huis.

Klanten beoordelen ons met 5/5 sterren via Google ★★★★★

 

Gratis & geheel vrijblijvend!

Offerte aanvragen

✓ Al meer dan 500 opgeloste dakproblemen

Wij nemen binnen één werkdag contact met u op om een passende oplossing aan te bieden.

Direct contact? Bel: 06 4182 5503

Z

Maatwerkspecialist

Wij zijn uw partner en adviseur bij maatwerkprojecten welke extra aandacht verdienen.

Z

Vakmanschap garantie

Al onze medewerkers zijn specialist in hun vakgebied en gebruiken de modernste technieken voor het beste resultaat. 

Z

Een eerlijke prijs

Besparen op onze materialen en gereedschap doen we niet. We gebruiken daarom uitsluitend A-kwaliteit materialen voor een eerlijke prijs. 

Tijdig onderhoud bespaard onkostenontwerpen

Stormschade, vogels onder de dakpannen, steenmarters of andere natuurfenomenen kunnen de aanleiding vormen tot een dakreparatie. Vaak zijn deze dakreparaties niet gepland en komen ze uit de lucht gevallen. Letterlijk. Denk maar aan een heftige storm die de pannen van het dak deed waaien. Wij leggen ze voor u terug. Heeft u last van vogels onder de dakpannen? Wij weten er raad mee vooraleer ze nog meer schade aan uw dakconstructie berokkenen. We houden onze wachttijden kort en doen wat we beloven. ONS team neemt uw zorgen uit handen. Wij staan voor u klaar voor zowel grote als kleine reparaties aan uw dak. Neem contact met ons op als u last heeft van een beschadiging aan uw dak en we nemen graag uw bestaande dakconstructie onder de loep. De offerte is geheel vrijblijvend.

Voorkom onkosten door achterstallig onderhoud

Als we de gratis dakinspectie bij u uitvoeren kijken we de integriteit van het gehele dak, voor zowel nieuwe, als bestaande daken. We kijken hoe de staat van het dak is, en of vervanging nodig is? Tijdens de inspectie van een dak nemen we alle onderdelen mee zoals de schoorsteen, dakdoorvoeren, isolatie en de lood- en zinkwerken. Met speciale apparatuur en vakkundige expertise kunnen wij snel daklekkages opsporen. Overigens verrichten we de dakinspectie geheel gratis. bij de inspectie ontvangt u een vrijblijvende offerte. Als de dakinspectie is uitgevoerd brengen wij een advies op maat uit en worden eventuele herstelwerkzaamheden aan het dak met u besproken

Bel direct: 06 4182 5503

We staan u graag persoonlijk te woord!

Onze Activiteiten

Platte daken

Voor iedereen die optimaal wilt genieten in hun eigen woning of tuin. Van ontwerp tot realisatie kunt u onze adviseurs inschakelen voor uw eigen relaxplek.

Pannendaken

Renovatie en onderhoud is ons vak. Voor zowel gevels, daken, overkappingen en kozijnen bent u bij ons aan het juiste adres voor kwaliteitswerk.

Daklekkageservice

Onze dakwerkzaamheden bestaan uit controle, reparatie en renovatie. Ons team met ervaren dakdekkers is gespecialiseerd in het oplossen van daklekkages aan hellende en platte daken.

Gratis & geheel vrijblijvend!

Offerte aanvragen

✓ Al meer dan 500 opgeloste dakproblemen

Wij nemen binnen één werkdag contact met u op om een passende oplossing aan te bieden.

We werken landelijk

Bel direct: +31(0)6 4182 5503

We staan u graag persoonlijk te woord!

Maatwerk bij Coppens Dakwerken

Wij vertalen uw wensen en eisen naar een mooi staaltje vakmanschap, precies op maat en u ontvangt vooraf een vrijblijvende offerte zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

9

Kwaliteitsgarantie

Op al onze werkzaamheden geven we een passende garantie naast de standaard fabrieksgarantie op het materiaal. Hiervoor werken we alleen met A-Kwaliteit materialen.

9

Allround Dakdekkersbedrijf

Ons team bestaan uit een gezonde mix van jong talent en ervaring met elk hun eigen specialisme. Geen klus is ons te gek.

9

Dakspecialist

Voor dakwerkzaamheden hebben we een speciaal dakdekkersteam welke zich alleen bezig houd met dakrenovatie en onderhoud. Dit team heeft ervaring met werken op hoogte.

We gaan voor een prettige samenwerking

We gaan voor 100% klanttevredenheid!

Een tevreden klant is voor ons zeer belangrijk. Daarom hechten wij veel waarde aan de reviews die geplaatst worden op bijvoorbeeld Google. Wij zijn trots op onze service en klanttevredenheid en zijn er van overtuigd dat wij deze status te danken hebben aan onze transparante en duidelijke manier van zaken doen!

Natuurlijk is een hoge klanttevredenheid niet ons hoofddoel, dat is namelijk renovatiewerk! Maar we willen wel dat u, als klant, een tevreden gevoel aan ons overhoud en ons aanbeveelt aan vrienden, kennissen en familie: Mond-op-mond reclame is volgens ons nog steeds de beste reclame.

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op.