Daklekkage

Daklekkage kan worden veroorzaakt door slecht onderhoud van uw dak, maar natuurlijk ook door bijvoorbeeld stormschade.  Wij bij Coppens Dakwerken weten altijd op korte termijn een passende oplossing te bieden waardoor uw lekkage snel verholpen zal zijn.

Klanten beoordelen ons met 5/5 sterren via Google ★★★★★

 

Gratis & geheel vrijblijvend!

Offerte aanvragen

✓ Al meer dan 500 opgeloste dakproblemen

Wij nemen binnen één werkdag contact met u op om een passende oplossing aan te bieden.

Direct contact? Bel: 06 4182 5503

Z

Maatwerkspecialist

Wij zijn uw partner en adviseur bij maatwerkprojecten welke extra aandacht verdienen.

Z

Vakmanschap garantie

Al onze medewerkers zijn specialist in hun vakgebied en gebruiken de modernste technieken voor het beste resultaat. 

Z

Een eerlijke prijs

Besparen op onze materialen en gereedschap doen we niet. We gebruiken daarom uitsluitend A-kwaliteit materialen voor een eerlijke prijs. 

Gratis lekdetectie

Helaas wordt een lekkage in uw dak niet altijd direct zichtbaar. Met name uw dakisolatie kan er voor zorgen dat een groot deel van het binnen gedrongen water eerst wordt opgenomen. Daarnaast kan de isolatie er voor zorgen dat de zichtbare schade op een andere plaats verschijnt, dan bij de bron van het lek. Dit komt vaak voor bij bitumen dakbedekking, maar ook bij pannendaken is dit goed mogelijk. Gelukkig zorgt ons dakdekkersbedrijf ervoor dat een lek in uw dak snel worden opgespoord en in de meeste gevallen kan het ook snel weer worden verholpen. Voordat het lek wordt gerepareerd wordt er eerst een gratis lekdetectie uitgevoerd. Onze speciale apparatuur kan de bron van het lek altijd snel vinden.

24 uurs spoedservice

Bij de eerste tekenen van een lekkend dak is het verstandig om direct een expert in te schakelen. In heel Nederland kunnen wij u helpen met het vinden van uw lekkage. Ook kunnen wij de daklekkage herstellen. Als u last heeft van een lekkage aan het dak en u hebt direct hulp nodig om dit te repareren kunt u ook gebruik maken van onze gratis spoedservice. U kunt dan direct telefonisch contact met ons opnemen voor een dakinspectie en wij zorgen dan we binnen 24 uur bij u op locatie zijn. Zo voorkomt u dat de schade en de kosten door het lek verder oplopen. Tijdens de inspectie bekijken we de staat van uw dak grondig en we nemen daarbij foto’s van de situatie.  Zo zorgen we ervoor dat uw dak zo snel mogelijk weer in orde is en dat de schade tot een minimum blijft beperkt.

Wij zijn al jaren een vertrouwd adres in heel Nederland als u een probleem heeft met een lekkage. Dankzij onze vakkundige lekdetectie en uitvoering van reparatiewerkzaamheden hebben wij al veel klanten tevreden gemaakt. Wij nemen uw zorgen uit handen!

Bel direct: 06 4182 5503

We staan u graag persoonlijk te woord!

Onze Activiteiten

Platte daken

Voor iedereen die optimaal wilt genieten in hun eigen woning of tuin. Van ontwerp tot realisatie kunt u onze adviseurs inschakelen voor uw eigen relaxplek.

Pannendaken

Renovatie en onderhoud is ons vak. Voor zowel gevels, daken, overkappingen en kozijnen bent u bij ons aan het juiste adres voor kwaliteitswerk.

Daklekkageservice

Onze dakwerkzaamheden bestaan uit controle, reparatie en renovatie. Ons team met ervaren dakdekkers is gespecialiseerd in het oplossen van daklekkages aan hellende en platte daken.

Gratis & geheel vrijblijvend!

Offerte aanvragen

✓ Al meer dan 500 opgeloste dakproblemen

Wij nemen binnen één werkdag contact met u op om een passende oplossing aan te bieden.

We werken landelijk

Bel direct: +31(0)6 4182 5503

We staan u graag persoonlijk te woord!

Maatwerk bij Coppens Dakwerken

Wij vertalen uw wensen en eisen naar een mooi staaltje vakmanschap, precies op maat en u ontvangt vooraf een vrijblijvende offerte zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

9

Kwaliteitsgarantie

Op al onze werkzaamheden geven we een passende garantie naast de standaard fabrieksgarantie op het materiaal. Hiervoor werken we alleen met A-Kwaliteit materialen.

9

Allround Dakdekkersbedrijf

Ons team bestaan uit een gezonde mix van jong talent en ervaring met elk hun eigen specialisme. Geen klus is ons te gek.

9

Dakspecialist

Voor dakwerkzaamheden hebben we een speciaal dakdekkersteam welke zich alleen bezig houd met dakrenovatie en onderhoud. Dit team heeft ervaring met werken op hoogte.

We gaan voor een prettige samenwerking

We gaan voor 100% klanttevredenheid!

Een tevreden klant is voor ons zeer belangrijk. Daarom hechten wij veel waarde aan de reviews die geplaatst worden op bijvoorbeeld Google. Wij zijn trots op onze service en klanttevredenheid en zijn er van overtuigd dat wij deze status te danken hebben aan onze transparante en duidelijke manier van zaken doen!

Natuurlijk is een hoge klanttevredenheid niet ons hoofddoel, dat is namelijk renovatiewerk! Maar we willen wel dat u, als klant, een tevreden gevoel aan ons overhoud en ons aanbeveelt aan vrienden, kennissen en familie: Mond-op-mond reclame is volgens ons nog steeds de beste reclame.

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op.