Bitumen daken

Voor bitumen daken geldt een gemiddelde levensduur van rond de 20 tot 25 jaar. Aan het einde van de levensduur zal de dakbedekking beschadigingen en scheurtjes gaan vertonen. Ook zullen bitumen daken met de tijd steeds dunner worden. Dit is vooral merkbaar in de naadverbindingen. Door een nieuwe laag bitumen te laten plaatsen op het dak bent u meestal weer verzekerd van een waterdicht dak die lange tijd meegaat.

Klanten beoordelen ons met 5/5 sterren via Google ★★★★★

 

Gratis & geheel vrijblijvend!

Offerte aanvragen

✓ Al meer dan 500 opgeloste dakproblemen

Wij nemen binnen één werkdag contact met u op om een passende oplossing aan te bieden.

Direct contact? Bel: 06 4182 5503

Z

Maatwerkspecialist

Wij zijn uw partner en adviseur bij maatwerkprojecten welke extra aandacht verdienen.

Z

Vakmanschap garantie

Al onze medewerkers zijn specialist in hun vakgebied en gebruiken de modernste technieken voor het beste resultaat. 

Z

Een eerlijke prijs

Besparen op onze materialen en gereedschap doen we niet. We gebruiken daarom uitsluitend A-kwaliteit materialen voor een eerlijke prijs. 

Wat is bitumen dakbedekking?

Bitumen dakbedekking wordt al jarenlang gebruikt, en het is nog steeds een zeer populaire manier van het bedekken van daken. Wel is de kwaliteit van het materiaal waarmee de daken worden bedekt van steeds betere geworden. Waar bitumen materiaal eerst nog een combinatie van aardolie met glasvlies of polyester was, is dat tegenwoordig wel anders. Er wordt nu vaker gewerkt met kunstvezels waardoor het materiaal elastischer wordt. Bitumen dakbedekking wordt het meeste gebruikt bij platte daken. Het materiaal bestaat namelijk vaak uit lange stroken. Voor schuine daken zijn er ook bitumenleien, deze vorm van bitumen is daar meer voor geschikt.

Voordelen van een bitumen dak

  • Bitumen dakbedekking kan goed tegen water of neerslag.
  • De prijs van bitumen ligt relatief lager dan het ander materiaal waarmee daken kunnen worden bedekt.
  • Bitumen is duurzaam materiaal. Tegenwoordig is het ook vaak gerecycled materiaal. Daardoor is deze vorm van dakbedekking milieuvriendelijk.
  • De dakbedekking gaat maar liefst 20 tot 25 jaar mee.
  • Bitumen dakbedekking is makkelijk en snel te repareren of te vervangen.
  • Bitumen is perfect te plaatsen op een isolatielaag. Als u uw huis wilt isoleren kunt u dit goed combineren met bitumen dakbedekking.

Wilt u een bitumen dak laten plaatsen of is uw bitumen dak toe aan een onderhoudsbeurt? Dan helpen wij u er graag bij om uw bitumen dak te repareren of om een nieuwe laag bitumen aan te brengen. Als u voor ons kiest als erkend dakdekkersbedrijf bent u verzekerd van een kwalitatief dak die weer zo goed als nieuw is.

Bel direct: 06 4182 5503

We staan u graag persoonlijk te woord!

Onze Activiteiten

Platte daken

Voor iedereen die optimaal wilt genieten in hun eigen woning of tuin. Van ontwerp tot realisatie kunt u onze adviseurs inschakelen voor uw eigen relaxplek.

Pannendaken

Renovatie en onderhoud is ons vak. Voor zowel gevels, daken, overkappingen en kozijnen bent u bij ons aan het juiste adres voor kwaliteitswerk.

Daklekkageservice

Onze dakwerkzaamheden bestaan uit controle, reparatie en renovatie. Ons team met ervaren dakdekkers is gespecialiseerd in het oplossen van daklekkages aan hellende en platte daken.

Gratis & geheel vrijblijvend!

Offerte aanvragen

✓ Al meer dan 500 opgeloste dakproblemen

Wij nemen binnen één werkdag contact met u op om een passende oplossing aan te bieden.

We werken landelijk

Bel direct: +31(0)6 4182 5503

We staan u graag persoonlijk te woord!

Wat zeggen onze klanten?

Mijn scheve daknok met regenwater lekkage is weer vakkundig recht gezet en waterdicht gemaakt.
Beveel de jongens van harte aan voor uw dakreparatie klus.

Ron van der Velden

Nette jongens! Ze hebben mijn schuurdak netjes bekleed met bitumen, en ze waren keurig op tijd.
Jimmy

Geweldige service! Bitumen dak perfect vervangen, afspraken worden nagekomen. En een probleem op een andere plek op het dak kosteloos ook nog opgelost! Een aanrader.

Barbara

Maatwerk bij Coppens Dakwerken

Wij vertalen uw wensen en eisen naar een mooi staaltje vakmanschap, precies op maat en u ontvangt vooraf een vrijblijvende offerte zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

9

Kwaliteitsgarantie

Op al onze werkzaamheden geven we een passende garantie naast de standaard fabrieksgarantie op het materiaal. Hiervoor werken we alleen met A-Kwaliteit materialen.

9

Allround Dakdekkersbedrijf

Ons team bestaan uit een gezonde mix van jong talent en ervaring met elk hun eigen specialisme. Geen klus is ons te gek.

9

Dakspecialist

Voor dakwerkzaamheden hebben we een speciaal dakdekkersteam welke zich alleen bezig houd met dakrenovatie en onderhoud. Dit team heeft ervaring met werken op hoogte.

We gaan voor een prettige samenwerking

We gaan voor 100% klanttevredenheid!

Een tevreden klant is voor ons zeer belangrijk. Daarom hechten wij veel waarde aan de reviews die geplaatst worden op bijvoorbeeld Google. Wij zijn trots op onze service en klanttevredenheid en zijn er van overtuigd dat wij deze status te danken hebben aan onze transparante en duidelijke manier van zaken doen!

Natuurlijk is een hoge klanttevredenheid niet ons hoofddoel, dat is namelijk renovatiewerk! Maar we willen wel dat u, als klant, een tevreden gevoel aan ons overhoud en ons aanbeveelt aan vrienden, kennissen en familie: Mond-op-mond reclame is volgens ons nog steeds de beste reclame.

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op.